Ing. Jana Servusová
irányítási
rendszer-tanúsítási osztályvezető

e-mail: tel.: mobil:

servusova@szutest.cz
+420 541 120 831
+420 602 439 403

Az Irányítási rendszer tanúsító szervezet megfelelés vizsgálatot kínál a tekintetben, hogy irányítási rendszerük valós állapota megfelel-e az adott szabványok követelményeinek.

Az ellenőrzött tanúsítás a jól beállított rendszer garanciája, amikor is a társaság irányításának elrendezése olyan, hogy magas szintű garancia létezik a termékek és szolgáltatások - pontosan a megrendelés szerinti - minőség-állandóságára, nem keletkeznek félreértések a társaság és vevői között, a társaság tevékenységeit irányítják, azok átláthatók, és a hiányosságokat időben kezelik.

Az Irányítási rendszer tanúsító szervezet révén olyan tanúsítást (IQNet), szerezhetnek, amelyet a világ több mint harminc országban (Európa, Amerika, Ausztrália, Izrael, Japán, Kanada, Korea, és mások) elismernek.

Az Irányítási rendszer tanúsító szervezet, akkreditált tanúsító szervezetként, gyártó és szolgáltató vállaltoknál az alábbi irányítási rendszerek tanúsítását végzi:

  • minőség-, ISO 9001 szabvány szerint, elsősorban gépészeti és azzal rokon-területeken
  • gyógyászat eszközök minőség-, ISO 13485 szabvány szerint, elsősorban gyógyászat eszköz területen
  • hegesztési eljárás-minőség-, ISO 3834-2 szerint, hegesztési területen
  • munkahelyi biztonság és egészségvédelem- OHSAS 18001 szabvány szerint, elsősorban gépészeti és azzal rokon-területeken