Kedves ügyfeleink és üzleti partnereink

Idén volt 50 éve, hogy az eredetileg Kovotechna üzemet átnevezték, így azóta Gépipari Vizsgáló Intézetként működik.

Ez nem egy teljesen új vállalat megalakulását jelentette, hanem a SZU kiemelkedését a már meglévő Kovotchena állami vállalatból, mely a korábban létesített társaság folytatásaként működik. Történelmünk így több mint 50 évet ölel fel.

A cégünk kezdete 1898-ra nyúlik vissza, amikor megalakult Jablonecben a vállalkozói és Kereskedelmi Kamara mellett működő Tartományi Vállalkozás fejlesztési Intézet, melyet 1919-ben ugyanezen intézmény megalakulása követett Brno-ban.

Ebben a felosztásban, mindkét intézmény 1950-ig működött, majd ezek egyesülésével megalapították a Kovotchena Üzemet.

1997-ben a SZU megszerezte a Cseh Szabványügyi, Mérésügyi és Vizsgáló Hivatal jóváhagyását és autorizált /felhatalmazott/ szervezetté 202 vált.

Később, 2002-ben, alapul véve az Európai Bizottságnak tett UNMZ jelentést, termékmegfelellősség értékelő No. 1015-ös notifikált /bejelentett/ szervezetként működhetett tovább.

Eddig elért eredményeink hatására elkötelezettséget érzünk az általunk nyújtott szolgáltatások folyamatos fejlesztésére, ezért szeretnénk továbbra is népszerű partnerek maradni a vizsgálat, tanúsítás és oktatás területén.

Szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése érdekében fontos az Önök véleménye. Amennyiben bármilyen javaslatuk illetve észrevételük van, kérem osszák meg velünk a kérdőív kitöltésével vagy email-ben küldjék el a szu@szutest.cz címre.